Indiri Radić život nije uvek bio pesma: Muž joj oteo sina, a danas...

Izvor: Prva.rs, 27.Dec.2016, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indiri Radić život nije uvek bio pesma: Muž joj oteo sina, a danas...

Indira je Severina dobila u braku sa muškarcem čiji identitet nikada nije otkrila. Ubrzo nakon rođenja deteta 1991. godine, Indira se sa tadašnjim suprugom i majkom iz Bosne preselila u Beograd.
Međutim, kada je Severin napunio četiri godine, pevačicin muž je hteo da se vrati u Bosnu, a Indira se sa tim nije složila te je bivši suprug bez pitanja odveo sina. Nakon završenog suđenja u Srbiji i Bosni i Hercegovini, Severin >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je vraćen mami, piše SvetPlus.
Severin je danas srećno oženjen Elinom.
- Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni. Kod mene je i dan-danas. Te stvari su iza mene, ne bih volela da se prisećam", rekla je jednom prilikom Indira za Kuiri Stars.
A šta danas ima da kaže o toj situaciji i u kakvim je odnosima sa bivšim mužem?


 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.