Izvor: Svet plus, 21.Maj.2015, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Kojiž zbog Severine iznajmio stan u Zagrebu!

Severina Vučković i Igor Kojić više ne skrivaju da su zaljubljeni, te je sin našeg poznatog pevača Kebe, odlučio da iznajmi stan u Zagrebu, kako bi bio blizu svoje izabranice.

Zaljubljeni par svaki slobodan trenutak koristi da bude zajedno, a s obzirom da Igor još uvek ne može da se preseli kod Severine, zbog njenog trogodišnjeg sina, odlučio je da iznajmi stan u njenom komšiluku.  "Igor i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Severina su nerazdvojni. Pošto su shvatili da su njihove emocije jake, obelodanili su vezu. Ona je toliko zaljubljena da je ne zanimaju nikakvi komentari, ni reagovanja na njenu novu ljubav, niiti na to što je igor 15 godina mlađi. Nju samo zanima da li će Aleksandar da prihvati njenig novog dečka", rekao je za Kurir izvor blizak pevačici.

Takođe, zaljubljeni par planira danas da se prvi put pojavi pred kamerama, na gala zabavi Stori magazina.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.