I Seve uputila apel za pomoć

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2014, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Seve uputila apel za pomoć

Pevačica Severina Vučković tokom nastupa pozvala je sve obožavaoce da putem sms poruka pomognu stanovništvu ugroženim u poplavama koje su zadesile region.

I Severina pokazala humanost i pozvala ljude da pomognu 

 

Na koncertu u Celju fanovi su razvukli transparent "BiH, Srbija i Hrvatska Slovenija je uz vas", a Severina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je izvadila mobilni telefon i sa njega čitala brojeve koji se mogu nazvati za pomoć ugroženim područijima.

 

"Pomozimo onima kojima je najpotrebnije! Za Hrvatsku – zvati 060 90 11, za Srbiju – poslati prazan sms na 1003, za BIH – BH telekom 090 291 032, Eronet 092 890 830, 1458 m:Tel " stoji u Severininom statusu na Fejsbuku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.