Hot: Ubitačan dekolte novopečene mame!

Izvor: Poznati.info, 28.Jul.2012, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hot: Ubitačan dekolte novopečene mame!

Ona je nedavno postala mama jednog preslatkog dečaka, ali to je ne sprečava da i dalje bude izazovna i seksi na ivici sa provokacijom.

Severina Vučković važi za jednu od naseksepilnijih i najlepših domaćih pevačica, a ona se trudi da tu titulu opravda u svakom momentu. Tako je nedavno na svoju ofocijalnu fejsbuk stranicu postavila fotografiju sa snimanja spota. Na njoj pored Sevkinog prelepog >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << lica dominira nikad lepši ni bujniji dekolte. Pevačica je obukla seksi haljinu na kojoj je gornji deo obložen kamenčićima, koji su još više doprineli bujnosti poprsja. Svaka čast. Mi glasamo za još ovakvih haljina i fotki.

J. M
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.