Evo šta se dešavalo iza kamera i vređanja na NACIONALNOJ OSNOVI!

Izvor: 011vodič.com, 16.Apr.2021, 08:17

Evo šta se dešavalo iza kamera i vređanja na NACIONALNOJ OSNOVI!

Severina je objavila video sa snimanja spota u okviru kampanje “Hejt, SLOVEni, još ste živi?” koja je proteklih dana odjeknula u regionu, a govori o učestalom govoru mržnje, ružnim komentarima na nacionalnoj i verskoj osonovi kojima se skoro svakodnevno međusobno vređaju predstavnici naroda bivše Jugoslavije.
Spot je režirao Predrag Ličina, a, osim Severine, koja igra blagajnicu, uloge su imali i glumica Hristina Popović te i Goran Bogdan.
Na Instagramu je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Severina otkrila koliko joj je bilo zabavno da sarađuje s ovom ekipom.
– Blagajnica ima noge. Reditelj Predrag Ličina: “To, budi depresivna… Jer nisi nikog izvređala već 20 minuta”… Kužiš, kao – “Joj, da barem naiđe sad Azra, da je uništim…” Ono, tuga totalna… I onda kao – “Evo je, napokon ona, sad ćemo se počastit'” – napisala je pevačica uz snimak “making off”.
Severina se dobro nasmejala zbog dijaloga s Hristinom i rediteljem. U jednom trenutku se toliko zaigrala da je previše povukla aparat za skeniranje artikala i skoro ga iščupala, pa joj je izletela psovka.
Na kraju je Severina i zaigrala, a od pratilaca je dobila same pohvale.
(Espreso)



The post Evo šta se dešavalo iza kamera i vređanja na NACIONALNOJ OSNOVI! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.