Euforija u Vodicama: Severina zarazila sve “Uno momento” groznicom!

Izvor: Svet, 16.Avg.2014, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euforija u Vodicama: Severina zarazila sve “Uno momento” groznicom!

Severina je sinoć održala koncert u popularnom vodičkom klubu Hacienda koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta. Obožavaoci su došli iz svih krajeva Dalmacije.
Kao i na prethodnim koncertima ovog leta, bilo je mnogo onih koji nisu mogli da uđu u klub s obzirom na popunjenost, tako da su i u Vodicama mnogi ostalih ispred vrata. Već dobro poznati prvi taktovi “Brad Pitta” bili su signal da Severina izlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na pozornicu, pa je odmah izazvala oduševljenje svoje publike. Nizao se hit za hitom, a najveću euforiju je izazvao aktuelni singl “Uno momento” koji je Severina tokom večeri morala otpevati dva puta.

 
Mnogobrojna publika pratila je svaki Severinin pokret uživajući u prekrasnoj večeri i koncertu koji je trajao oko dva i po sata, dok su Severinu nakon koncerta ispratili gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

Hacienda se ovim koncertom svrstala na listu klubova koji su ovog leta ugostili najtraženiju pevačicu regiona, ali isto tako zahvaljujući koncertima ostalih pevača i tematskim žurkama, Hacienda se vratila na stare staze slave i opet postala top destinacija klupske zabave na Jadranu, što dokazuje oduševljenost gostiju bogatim programom koji su imali ove sezone. Organizatori za iduće leto najavljuju još bogatiji program, pa pozivaju sve da posete Vodice i idućeg leta.

Severina već danas nastupa u Hitch baru u Zadru, a potom odlazi na kratki odmor kako bi se pripremila za nadolazeće koncerte i projekte ove jeseni.







Autor: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.