Elegantna Severina snimila romantični editorijal za Estare Culto

Izvor: S media, 25.Jun.2010, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elegantna Severina snimila romantični editorijal za Estare Culto

Severina je u idiličnom okruženju slovenskih Mokrica snimila editorijal za modnu kuću Estare Culto. U okruženju dvorca Mokrice Seve se odlično snašla i zasijala pred objektivom fotoaparata Biljane Gaurine u elegantnim haljinama u kojima je izgledala poput prave moderne princeze i u kojima sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Društvo joj je na snimanju, umesto dragog, pravio stručni fotografski tim, ali i pas >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji je budnim okom nadgledao šta se to oko njega događa.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/_Qjl0FJw83k?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayer_Qjl0FJw83k", "ytplayer_Qjl0FJw83k", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: Index.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.