Ekskluzivne fotografije mladenaca: Ovo je prva fotografija Igora i Severine

Izvor: Story, 22.Nov.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivne fotografije mladenaca: Ovo je prva fotografija Igora i Severine

Severina Vučković i Igor Kojić izgovorili su sudbonosno da, a ovo je prva fotografija mladenaca...

Igor Kojić i Severina Vučković, Foto:Robert Gašpert za Story.hr

Dok se u medijima širom regiona nagađa o broju zvanica, tajnoj lokaciji, Severininoj venčanici i ostalim  detaljima svadbenog slavlja, Story je jedini imao prilike >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da zaviri na veličanstvenu proslavu ljubavi Severine i Igora Kojića.

EKSKLUZIVNO:Ovako je izgledala proba venčanja Severine i Igora (FOTO)

U subotu u večernjim satima u beogradski hotel počeli su da pristižu brojni gosti iz Hrvatske među kojima smo u odličnom raspoloženju videli modne dizajnere Aleksandru Dojčinović i Ivicu Skoku, prvakinju u bacanju diska, Sandru Perković, glumicu Ankicu Dobrić,  producenta Nenada Ninčevića i reditelja Tomaža Pandura.

Pogledajte kakvom limuzinom su Severina i Igor otišli na svoju svadbu

Ovako je izgledalo Severinino devojačko veče

Mi vam kao i uvek do sada donosimo ekskluzivnu priču i fotografije sa lica mesta ovog glamuroznog venčanja u specijalnom izdanju magazina Story koji će se naći u prodaji od srede 25. novembra.

Sonja i Aca Vuksanović blistaju: Ove odevne kombinacije su odabrali za Severinino i Igorovo venčanje!

*Zabranjeno preuzimanje fotografija

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.