Iz Partizana otkrili zašto je Severina pobegao

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 20:59

Iz Partizana otkrili zašto je Severina "pobegao"

Iz FK Partizan poručuju da je Ksander Severina zatražio raskid ugovora sa crno-belima jer mu nije bilo dozvoljeno da ode u Veronu.

Holandski fudbaler je u četvrtak odlučio da se više ne pojavljuje na treninzima Partizana, a spekulisalo se da je osnovni razlog finansijske prirode.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ubrzo se javio direktor Miloš Vazura koji je istakao da Severina nema osnova da traži raskid ugovora, a o svemu je govorio i Duljaj na konferenciji za medije.

"Pričao sam sa Severinom i verujem da će sve biti okej. Javio se jer sam mu poklanjao pažnju, brinuo o njemu, Uvek ću da stanem u zaštitu igrača, čak i kad pogreše. Tako svi u klubu moramo da se ponašamo odgovorno prema poslu kojim se bavimo. Javio se Severina jer imamo taj odnos prijateljski. Uvek morate da budete dostupni za igrača, da pitate kakav problem imaju. Ne pričam samo o strancima, nego i o domaćim. To nisu moji igrači već igrači Partizana koji mogu da donesu profit klubu dobrim igrama", rekao je Duljaj na konferenciji.

Potom je za TV B92 stiglo dodatno objašnjenje iz crno-belog tabora.

"Igraču se nisu dugovale plate i nema osnova za raskid ugovora. Odnos sa menadžerima je bio narušen i igrač je pod uticajem menadžera, koji je bio ljut jer klub nije dozvolio da se transferiše u Veronu, reagovao na pogrešan način. U međuvremenu se klub sa menadžerima dogovorio da se igrač vrati u trenažni proces i nastavi svoje aktivnosti", navodi se iz Humske.

Inače, Severina je ove sezone u crno-belom dresu odigrao 23 meča, postigao četiri gola i upisao jednu asistenciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.