Dozvoljeno pušenje: Svi bi u Severinin krevet!

Izvor: Svet, 05.Okt.2011, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dozvoljeno pušenje: Svi bi u Severinin krevet!

naslov: 
Dozvoljeno pušenje: Svi bi u Severinin krevet!



excerpt: 
Apartman koji je Seve dobila od predsednika opštine Novi Bečej, u hotelu Tiski Cvet, rezervisan je u narednih pola godine, zbog pomame obožavalaca...


izvor: 
24sata.hr


tekst clanka: 
Već je poznato da je Severina od predsednika opštine Novi Bečej dobila hotelski apartman, koji nosi njeno ime.
"Kad god bude u Novom Bečeju, apartman koji smo joj poklonili i nazvali njenim imenom bit će samo njen", kaže Novica Blažin 27-godišnji menadžer hotela Tiski cvet. Meštani Novog Bečeja sigurni su da bi pevačica kod njih provela najlepše trudničke dane. No, poželi li Splićanka ikada da se doseli u apartman, menadžer hotela moraće da reši problem s rezervacijama zainteresovanih obožavalaca, koji su navalili u hotel, želeći da isprobaju krevet, a cena ovog apartmana je, nakon što se saznalo da ga je dobila Severina, zbog velike potražnje porasla.
Apartman je zauzet sledećih pola godine, a ima spavaću sobu, dnevni boravak i kupatilo. Severininu sobu veličine 27 kvadratnih metara zasad krasi samo natpis na ulaznim vratima. Za nekoliko dana na središnjem mestu u sobi postaviće i njenu fotografiju u prirodnoj veličini. To je jedina prostorija u hotelu u kojoj je dozvoljeno pušenje. "Zamolićemo je da nam da svoju štiklu. Planiramo da je ustaklimo", rekao je Novica Blažin.
Inače, vlasti Novog Bečeja najpre su splitskoj pevačici planirale da daju kuću u vikend-naselju na obali Tise, a kako još nije ni početo sa izgradnjom naselja, apartman je bio idealna zamena.
Severina Vučković i njen verenik, srpski biznismen Milan Popović (45), u februaru će dobiti prvo dijete. O venčanju još ne razmišljaju, a planiraju da žive u njenom rodnom Splitu.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.