Dao snajki kuću: Seve se useljava kod Kebe!

Izvor: Scandal.rs, 28.Sep.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dao snajki kuću: Seve se useljava kod Kebe!

Dragan Kojić Keba odrekao se ličnog komfora kako bi njegov sin Igor i snajka Severina uživali u luksuzu porodičnog doma Kojića na Bežanijskoj kosi.

Naime, folker je primio izabranicu svog naslednika pod isti krov uprkos tome što je insistirala da Kojić junior potpiše predbračni ugovor, kojim se obavezuje da se neće mešati u njenu karijeru niti potraživati imovinsku korist u slučaju razvoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << braka.

Severina je planirala da se kod Kebe useli pre svadbe u Beogradu. Ona je već dosta stvari prenela u porodičnu vilu mladoženje, jer je i inače boravila kod njega kad god su bili u Beogradu. Dragan je želeo da tako ostane i ubuduće, rukovodeći se onom narodnom da kuća nije tesna tamo gde čeljad nisu besna. Pevačica je rado pristala na to jer joj je veoma prijatno kod Igorovih roditelja, koji su im oboma posvećeni, a lepo su prihvatili i njenog sina Aleksandra”, otkriva izvor blizak paru i dodaje:

“Kojićima ne smeta što je Seve od njihovog sina tražila da potpiše predbračni ugovor, jer oni se vole i to su za njih nevažne stvari. Bitno im je samo da im budu blizu kad su u Srbiji, jer ionako mnogo vremena provode na putu i u Hrvatskoj”, zaključuje sagovornik.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.