Da li se Kebina ćerka stvarno blamira ili su to samo zli jezici iz Srbije?

Izvor: Piplmetar.rs, 31.Okt.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li se Kebina ćerka stvarno blamira ili su to samo zli jezici iz Srbije?

Svi znamo Igora Kojića koji je dostigao vrhunac popularnosti oženivši Severinu, a da li znate Kebinu ćerku Natašu Kojić ili Natashu Key – kako se sama predstavlja?
Nataša godinama živi i radi u Americi. Na početku karijere je pokušavala da postane holivudska glumica, ali joj to nije pošlo za rukom, sem što se našla na 2-3 sekunde pored Leonarda Di Kaprija u film „Vuk sa Volstrita“. Tako ovdašnji mediji izveštavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << o tome.

Natasha Key (kako je sama sebi dala nadimak), nije imala sreće ni na početku snimanja jednog rijalitija. Na samom početku dobila je kritike žirija koje su ovako izgledale, prenosi Mondo:
„Koliko imaš godina“, pitala ju je voditeljka Peti Stanger.
„29“, rekla je Nataša Kej. „A, koliko dugo već imaš 29 godina?„, ponovo ju je upitala, čime joj je rekla da laže za godine. Istovremeno sa voditeljkom, u razgovor se uključio još jedan član žirija koji je dodao „ako ona ima 29 godina, ja volim vagine“.
Svi znamo da je Holivud nemilosrdan, pa verovatno zato mnogi koji krenu put istog, pokušavaju na sve načine da budu zapaženi.
Tako je recimo, Nataša opet posrnula, jer je nasela na skrivenu kameru (odnosno „ispalu“ eng: prank), gde joj je prišao momak i pitao da je poljubi. Pored poljupca, dobro su se i ispipali. Premotajte video na 3:02:

Pored svega ovoga, uvek je na meti kritičara što se Fotošopa tiče… ovde zbog lica:
Ovde zbog previše istanjenog struka:

A post shared by Natasha Key (@natashakeymusic) on Oct 19, 2017 at 11:23am PDT


Bez obzira na sve ovo, Nataši nije krenula karijera glumice, ali joj zato odlično ide pisanje muzike. Pa je tako napisala muziku za jednu horor scenu u filmu „The Amityville Horror“, za Cartier reklamu.
Poslušajte:

A i sama je snimila spot (svoj spot):

U svakom slučaju, izgleda da joj karijera muzićkog producenta ide, pa joj želimo sreću…
Samo napred!
(Jasmina R:)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.