DOK SE PRIČA O NJENOM RAZVODU... Severina se dohvatila mikrofona, peva DRAGOM muškarcu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 11:01

DOK SE PRIČA O NJENOM RAZVODU... Severina se dohvatila mikrofona, peva DRAGOM muškarcu! (FOTO)

Mudro ćute.

Severina Kojić i dalje se ne oglašava o svom braku s Igorom Kojićem koji je prema nedavnom pisanju medija toliko u krizi da je on podneo zahtev za razvod.

Umesto toga, Severina je javno čestitala rođendan svom PR-u Davoru Grginu, koji je organizovao proslavu u poznatom zagrebačkom restoranu.

Među uzvanicima su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bile Tanja Dragović, Sanja Duggan, Ljupka Gojić Mikić, Iva Radić, ali i Severina, koja se na proslavi uhvatila mikrofona.

Zvanicama je otpevala svoj hit "Prijateljice" dok su je svi snimali. S njom je na proslavu došla njena nećakinja Mia Popović.

Dok je Grgin gasio svećice, Severina mu je zapevala "Morskog vuka".

A post shared by Mate Roncevic (@materoncevic) on May 20, 2020 at 1:31am PDT

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.