ČOVEK KOJI DRŽI REČ: Severina u Partizanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 09:47

ČOVEK KOJI DRŽI REČ: Severina u Partizanu!

Uskoro i potpis ugovora.

Holandski fudbaler Ksander Severina potpisaće ugovor sa beogradskim Partizanom.

Vezni igrač je bio meta tima iz Humske duži vremenski period, činilo se da je transfer izvestan, ali se u celu priču uključio Herenven.

Severina je imao, tako, ponude crno-belih i holandskog tima, ali se na kraju odlučio da ispoštuje ranije datu reč trener Igrou Duljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i generalnom direktoru Milošu Vazuri i odluči se na prelazak u Partizan.

Radi se o momku koji je rođen u Holandiji, ali je poreklom sa ostrva Kurasao.

Ponikao je u akademijama Sparte iz Roterdama, Kvik Den Haga i pomenutog Ado Den Haga, gde je i potpisao prvi profesionalni ugovor leta 2021. godine.

Prethodne sezone je na 38 mečeva imao osam golova i devet asistencija i to ga je preporučilo Partizanu.

U pitanju je fudbaler koji igra po krilu, pa bi stigao kao zamena ili konkurencija Fuseniju Dijabateu čiji se status u klubu još uvek ne zna.

Takođe, koristan je i u centralnom delu veznog reda, pa ostaje pitanje gde će ga koristiti trener Duljaj. On bi već početkom naredne sedmice mogao da se priključi saigračima.

Fudbaler će do kraja radne sedmice stići u Humsku, proći lekarski pregled i potpisati četvorogodišnji ugovor sa crno-belima, kao šesto pojačanje kluba u letnjem prelaznom roku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.