Bregović o Severini: Čim mene nije odabrala, znači da je dobro izabrala

Izvor: B92, 02.Jul.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregović o Severini: Čim mene nije odabrala, znači da je dobro izabrala

Goran Bregović u intervjuu za “Narodni radio” ispričao je šta misli o ideji da Bijelo dugme napravi još jedan album, ali i o svojim kolegama i Severininom izabraniku Igoru.

Bregović je isključio mogućnost snimanja novog albuma “Dugmeta” i rekao da je ukus publike daleko od onoga što on trenutno radi, tako da mu taj koncept ne odgovara.

U toku radio programa uključivali su se i slušaoci. Jedno od pitanja je bilo u vezi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Severinom i njenim izabranikom Igorom.

“Pretpostavljam da je Severna uvek znala dobro da izabere, čim nije odabrala mene”, našalio se Bregović.

Da li to znači da se i Bregović udvarao poznatoj hrvatskoj pevačici?

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Severinin izbor muškaraca je dobar čim mene nije birala"

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2015

Goran Bregović u intervjuu za “Narodni radio” ispričao je šta misli o ideji da Bijelo dugme napravi još jedan album, ali i o svojim kolegama i Severininom izabraniku Igoru...Bregović je isključio mogućnost snimanja novog albuma “Dugmeta” i rekao da je ukus publike daleko od onoga što...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.