Brega i Seve otkazani, Bili Ajdol svira večeras

Izvor: Blic, 21.Jun.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brega i Seve otkazani, Bili Ajdol svira večeras

Nevreme koje se sručilo na beogradsko Ušće nekoliko sati pre početka nastupa Momčila Bajagića Bajage i Vlade Georgieva nanelo je priličnu štetu koncertnom prostoru. Bajaga i Vlado su ipak svirali, ali je odložen sinoćni nastup Severine i Bregovića, dok se čini sve da Bili Ajdol večeras svira u Beogradu.

- Uspeli smo da otvorimo „Ušće fest" i pored vremenskih neprilika. Nadljudskim naporima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svih učesnika u organizaciji koncertnog prostora uspeli smo da obezbedimo tehničke uslove da se program ipak održi. U stalnoj smo vezi sa radarskom službom aerodroma Beograd, a pošto su najavili padavine i za nedelju, odlučili smo da otkažemo nastup Gorana Bregovića i Severine kako bi teren na Ušću bio spreman za veliki koncert Bilija Idola.

Prinuđeni smo da pristupimo sanaciji kompletnog koncertnog prostora, a „Music Star" će u saradnji sa gradskim komunalnim službama, „Elektrodistribucijom" i drugima učiniti sve da večeras Ajdol nastupi na Ušću - rekao nam je Dejan Maksimović iz produkcije „Music Star".

Povraćaj novca za kupljene ulaznice za koncert Gorana Bregovića i Severine moći će da se dobije od utorka, od 9 do 16 časova, u prostorijama „Music Star Production" u Dositejevoj 21.

- Nažalost, zbog Goranovih obaveza i velike turneje na kojoj je trenutno, ne znamo kada će ponovo moći da nastupi u Beogradu - kaže Maksimović.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.