Boki: Ivanović mi doseže do ispod pupka

Izvor: S media, 16.Dec.2010, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boki: Ivanović mi doseže do ispod pupka

Neposredno pre nego sto je najavio Severinu, Ivan Ivanović, sad već po običaju, nekoliko rečenica posvetio je Bokiju 13, koji se nalazio u centralnom separeu.

- Evo, Severina kaže da se ženom postaje tek u tridesetim, tako da za tebe, Boki, još ima vremena. Ne gubi nadu - obratio se voditelj šoumenu, koji mu u tom trenutku nije odgovorio na prozivku. Međutim, kad smo pozvali Jovanovskog za komentar, imao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je dosta toga da kaže.

- Kad se malo bolje setim, to je bilo moje, a ne Severinino veče, i to zahvaljujući Ivanu Ivanoviću. Da sam znao da će on biti tamo, kupio bih mu veliki buket cveća da mu se zahvalim na ljubavi koju mi pruža - priča Boki, dodajući da misli da neće moći da se oduži voditelju.

Boki 13 razočarao „stajlingom“

Hit: Boki 13 menja pol!

- Nismo istog kalibra. Ivan bi morao da se popne na još dve bine, poput one u klubu, a i tad neće doći do mene, već do mojih sisa samo. Znači, nemoguća misija. Ali ako se desi nešto neočekivano, te mi priđe ovako, može samo da bude kod mog jednog drugog dela tela, koji se nalazi dosta ispod sisa, a malo ispod pupka. Ma mi smo francuska ljubavna priča, nešto u fazonu Snežana i patuljak - kroz smeh objašnjava Jovanovski.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.