BRAK SEVERINE I IGORA DEFINITIVNO PUKAO?! Pevačica povukla ŠOK POTEZ i time sve rekla... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2021, 21:18

BRAK SEVERINE I IGORA DEFINITIVNO PUKAO?! Pevačica povukla ŠOK POTEZ i time sve rekla... (FOTO)

Ubrzo je i on uradio isto

Brak Severine i Igora Kojića u žiži je interesovanja već više od godinu dana.

Da li su zajedno ili ne, javnosti nije poznato, ali je potpuno jasno da ih kilometri razdvojenosti sprečavaju da uživaju jedno u drugom. Ipak, iz dana u dan, sve više izgleda kao da su pevačica i bivši fudbaler odlučili da krenu dalje i da svako na svoj način otpočne neka nova poglavlja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naime ako je suditi po Instagramu, ljubavi je došao kraj i nekada bračni saputnici sada su se otpratili sa popularne društvene mreže Instagram, koja im je pre služila da jedno drugom pokažu i najdublje emocije koje su osećali.

Do skoro, Severina je pratila samo njega, a sada se to promenilo.

Kojić se ovih dana ludo provodi i ne skida osmeh sa lica, a trenutno se nalazi na letovanju sa prijateljima, ali i jednim fudbalerom Crvene zvezde, kome je i menadžer.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.