BOLJE CUTI I PLACAJ PREGLEDE NA JUTJUBU Karleusa izvredjala Severinu kao nikada do sada

Izvor: medio.rs, 11.Avg.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLJE CUTI I PLACAJ PREGLEDE NA JUTJUBU Karleusa izvredjala Severinu kao nikada do sada

JK ni ovog puta nije birala reči i opet je napala svoju koleginicu iz Hrvatske

Jelena Karleuša ponovo je osula paljbu po Severini Kojić. JK nije birala reči i ovog puta, a na Tviteru je napisala sledeće.

Da li je to Severina počela da plaća pojedine hrvatske medije da seru po meni zbog nje? Sestro, bolje plaćaj preglede na YT ili ćuti i puši.

Da podsetimo, Karleuša je napala >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Severinu krajen juna, pri čemu je svašta pisala Tviteru.

S druge strane, Severina nije se oglašavala povodom ovih uvreda.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

BOLJE ĆUTI I PLAĆAJ PREGLEDE NA JUTJUBU: Karleuša izvređala Severinu kao nikada do sada!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Avg.2016

Jelena Karleuša ponovo je osula paljbu po Severini Kojić. JK nije birala reči i ovog puta, a na Tviteru je napisala sledeće...Da li je to Severina počela da plaća pojedine hrvatske medije da seru po meni zbog nje? Sestro, bolje plaćaj preglede na YT ili ćuti i puši...— Jelena Karleusa (@karleusastar)...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.