BIZARNO SEVERINA I IGOR SEKTASI Izvadili svoju krv i nose je oko vrata

Izvor: medio.rs, 07.Sep.2016, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNO SEVERINA I IGOR SEKTASI Izvadili svoju krv i nose je oko vrata

Severina Kojić je došla na ideju da ona i njen suprug razmene krv u bočicama i da je nose kao nakit

Severina Kojić nosi oko vrata krv svog supruga Igora Kojića! Pevačica je podlegla bizarnom trendu, pa je nagovorila dragog da oboje izvade krv, da je stave u bočice, koje su razmenili i sada ih nose kao priveske na lančiću.

Za Hrvaticu je ovaj bolestan gest vrhunac romantike o kom je dugo maštala. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Da bi ispunio želju svojoj kapricioznoj ženi, Igor je, pored toga što se oženio u katoličkoj crkvi i što nosi burmu na levoj ruci, i ovog puta popustio.

Igoru se nije svidela Severinina ideja, ali je ona bila uporna, pa je na kraju popustio. On je odlepio za njom i ispunjava joj sve želje. Govorio mi je prvo da mu je taj gest uvrnut, da mu ne pada na pamet da vadi krv i da njenu nosi oko vrata, ali se predomislio - kaže Igorov prijatelj za Informer.

On tvrdi da se Kebin mali sada ponaša kao da je to bila njegova ideja i da nikome neće da prizna da mu je odvratan privezak koji nosi.

- Folira se sada kako je to romantično, originalno, kako je to on smislio. Više ni ne skida taj privezak. Seve ga obrlati očas posla. Svaka njena želja je za njega zapovest. Ne znamo više šta da radimo sa njim. On više nije isti dečko kao što je bio pre nego što je upoznao Severinu - tvrdi naš sagovornik.

Da govori istinu, uverili smo se kada smo pregledali fotografije bračnog para Kojić. Oni su na nedavno održanom "Sarajevo film" festivalu nosili upravo lančiće sa ovim privescima.

Ovaj gest nije bio jedini način da Igor dokaže svoju ljubav Severini. On je još na početku njihove romanse istetovirao početno slovo njenog imena na leđima. Slovo S je posebno dizajnirano, pa izgleda kao dobro poznati znak koji označava beskonačnost. Tetovažu je ukrasio anđeoskim krilima koja ga asociraju na pevačicu.

Ovaj bizarni trend pokrenula je kontroverzna Anđelina Džoli, koja je takođe nosila krv svog dragog oko vrata. Glumica je u braku sa kolegom Bilijem Bobom Torntonom nosila bočicu njegove krvi u privesku. Isto je radio i on. Par je bio u braku od 2000. do 2003. godine, a nikada nisu imali burme. Smatrali su da su privesci adekvatna zamena za prstenje. Holivudska zvezda je trenutno u braku sa poznatim glumcem Bred Pitom.

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.