(VIDEO) SEVE IZBACILA NOVU PESMU GENERALE: Koliko dugo mi glumiš poštenje, a spavaš pored nje?

Izvor: Press, 11.Dec.2014, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SEVE IZBACILA NOVU PESMU "GENERALE": Koliko dugo mi glumiš poštenje, a spavaš pored nje?

Dugo očekivana nova pesma i spot za pesmu Generale, koju je Severina snimila sa sve popularnijom ženskom grupom Učiteljice, danas je doživela svoju premijeru. Pogledajte!
Radnja spota Severine i grupe Učiteljice za pesmu Generale odvija se na moru, u predivnom letnjem ambijentu, a odabrani koji su imali priliku da pogledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << spot kažu kako je ovo najbolje izdanje popularne Splićanke do sada.

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) MONIKA BELUČI NEKAD I SAD: Ovako je pre 30 godina izgledala najlepša žena sveta!
VEST KOJA JE OBIŠLA SVET BRZINOM SVETLOSTI: Da li je Rijana zaista trudna!?
KIM KARDAŠIJAN: Bog je kriv za to što sam se ugojila u trudnoći! Održao mi je lekciju!
   
- Sjajno smo se družile na snimanju spota za Generala i nismo mogle da verujemo koliko je Seve seksi uživo. Odlično je reagovala na naš spoj tambure i violine i kaže kako joj danima ne izazi iz glave naša zajednička pesma. Dobro smo se snašle, zadovoljne smo i mi i Seve - ističu Učiteljice - MateaSilvia, i Ana.

 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.