Seve i Igor rekli sudbonosno  »DA« (FOTO, VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seve i Igor rekli sudbonosno »DA« (FOTO, VIDEO)

Severina i Igor Kojić konačno su izgovorili sudbonosno da i jedno drugom se zakleli na vječnu ljubav.

Današnji dan za njih je prava avantura. Okićenim Stojadinom, mladenci su se odvezli do Kebine kuće na Bežanijskoj kosi gdje su ih čekali trubači, a onda svoj put nastavili ka hotelu gde su se i vjenčali.

Prostor u kom su izgovorili sudbonosno "da" liči na pozorišnu predstavu, a to su i najavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << specijalnim pozivnicama kojima su se zvanice oduševile.

U sali su zabranili mobilne telefone i fotoaparate kako ni jedna fotografija sa ceremonije ne bi iscurila, prenose srpski mediji.

Seve je ponijela divnu vjenačanicu a Igor vrlo otmjeno i elegantno odijelo. Pogledajte kako izgledaju na ovaj poseban dan.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.