Zavirite u luksuznu vilu Seke Aleksić koja vredi preko POLA MILIONA EVRA

Izvor: Story, 21.Jul.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u luksuznu vilu Seke Aleksić koja vredi preko POLA MILIONA EVRA

Pevačica Seka Aleksić već godinama živi u svom domu u Staroj Pazovi sa suprugom Veljkom Piljikićem, a od kada je pre skoro dve godine postala mama, ovo je postala oaza i njenom sinu Jakovu. Mesto gde Seka uživa sa svojom porodicom, pevačica s vremena na vreme pokaže fanovima na društvenim mrežama, jer upravo tu najčešće nastaju fotografije koje ... The post Zavirite u luksuznu vilu Seke Aleksić koja vredi preko POLA MILIONA EVRA appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eva na SLATKIM mukama: Zbog bebe, nema vremena za frizuru (foto)

Izvor: Story, 22.Jul.2018, 11:28

Glumica Eva Longorija uživa u prvim majčinskim danima, a iako ne objavljuje često fotografije jednomesečnog sina Santjaga Enrikea, glumica je rešila da svojim fanovima pokaže bebu. Junakinja serije “Očajne domaćice” ne odvaja se od svog naslednika kojeg je dobila u 43. godini sa suprugom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.