Veljko Seku ‘vatao nasred ulice! Je l’ ovo moguće?

Izvor: Svet, 11.Okt.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Seku ‘vatao nasred ulice! Je l’ ovo moguće?

Nedavno je domaću javnost veoma obradovala informacija da je popularna pevačica Seka Aleksić po drugi put trudna.
Seka i njen suprug Veljko Piljikić već imaju sina Jakova, a sada čekaju i svog drugog naslednika, za koga su već odabrali ime Isak, a pevačica je trenutno u šestom mesecu trudnoće.

Ekipa emisije “Paparaco lov” bila je istrajna u nameri da uhvati Aleksićevu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << blagoslovenom stanju, iako se ona povukla iz javnosti. Prvi snimci trudne Seke zabeleženi su u avgustu na aerodromu, kada se ona vraćala sa jednog nastupa u inostranstvu.

Međutim, ekipa ove emisije usnimila je pevačicu i pre nekoliko dana, ispred jedne teretane, gde njen suprug redovno trenira. Seka je došla po Veljka iz Stare Pazove, gde oni inače žive.
 

Nakon što je završio trening, Veljko i Seka su prošetali našim glavnim gradom. Oni su posetili jednu prodavnicu, ali i salon lepote, a onda su seli u jedan restoran da ručaju.
svetsvet, printscreen
The post Veljko Seku ‘vatao nasred ulice! Je l’ ovo moguće? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.