VRATILA SE ZGODNA MAMA Ovako izgleda Seka Aleksić tri meseca nakon porođaja

Izvor: Blic, 26.Dec.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VRATILA SE ZGODNA MAMA" Ovako izgleda Seka Aleksić tri meseca nakon porođaja

Folk zvezda Seka Aleksić u poslednje vreme redovno posećuje teretanu, kako bi vratila liniju koju je imala pre trudnoće i porođaja.

Naime, Seka je krajem septembra na svet donela dečaka Jakova, a nakon trimeseca od porođaja folk zvezda se vratila u teretanu.

A kako je i tokom trudnoće vodila računa o ishrani i zdravom stilu života, pevačici se nije trebalo mnogo pa da vrati liniju nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << porođaja. A fotografija koju je nedavno objavila na Instagramu, a na kojoj pozira u crnoj uskoj haljini koja je istakla njene savršene obline i tanak struk, izazvala je mnoštvo pozitivnih komentara.

A komentar "vratila se zgodna mama" bio je samo jedan u mnoštvu komplimenata koje je Seka dobila od svojih pratilaca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Pogledajte kako Seka Aleksić izgleda 3 meseca nakon porođaja

Izvor: Kurir, 27.Dec.2016, 00:15

...Seka je krajem septembra rodila sina Jakova, a nakon tri meseca liniju je dovela do savršenstva..Seak je tokom trudnoće vodila računa o ishrani pa joj nije trebalo mnogo vremena da vrati staru liniju Fotrografije koje je nedavno objavila na svom Instagramu pokazale su koliko Seka dobro izgleda...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.