Izvor: Blic, 17.Maj.2023, 22:41

(VIDEO) "MOJA JEDINA PODRŠKA TADA JE BIO MOJ OČUH" Seka Aleksić je želela da se bavi pevanjem, a samo zbog mame je završila srednju školu, ovako je izgledalo njeno detinjstvo

U iskrenoj ispovesti u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" pevačica Seka Aleksić otkriva detalje iz detinjstva koje je bilo prožeto srećom i tugom. Posle završenog trećeg razreda zbog rata je zajedno sa majkom, bratom i očuhom otišla u Banju Koviljaču koje se nerado seća, a onda u Lipolist u kom je sa svojim vršnjacima brala maline, dok su njeni radili u nadnici. Kada je donela odluku da počne da peva imala je samo podršku očuha, a zbog majke je ipak završila srednju školu, za frizera, iako time nikada nije planirala da se bavi.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.