UZNEMIRUJUĆI SNIMAK PREBIJANJA: Seka Aleksić uputila apel za pomoć - MUP mora HITNO da reaguje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 16:46

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK PREBIJANJA: Seka Aleksić uputila apel za pomoć - MUP mora HITNO da reaguje!

STOP VRŠNJAČKOM NASILJU!

Scene vršnjačkog nasilja preplavile su ne samo društvene mreže, medije, već i živote mnogih đaka i studenata ali kako to obično biva, ova tema biva aktuelna svega dan ili dva, pa se sve nastavlja po starom i gura pod tepih. Ponovo je osvanuo snimak iživljavanja nad jednim maloletnim dečakom, a javnost je ostala zgrožena.

Jedna od glasnogovornica i javna ličnost koja često pokušava da podigne svest o ovom problemu je i folok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezda Svetlana Seka Aleksić, koja je potresan i necenzurisan snimak objavila na profilima svojih društvenih mreža, te pozvala nadležne organe da se odmah urgira i stane na put ovom divljačkom ponašanju.

Kako se čuje, nepoznata muška osoba dečaka primorava da izgovori kako se „izvinjava svima sa Telepa“. Nakon toga dečak dobija više udaraca u predelu glave i tela.

Telep je novosadsko naselje, a za sada nema više informacija kada je snimak nastao.

Vidno uznemirena ovim scenama, Seka Aleksić se hitno oglasila i pozvala da sve ovo prestane odmah.

- Molim vas da reagujete. Ovo je jezivo - napisala je Seka u opisu snimka i označila zvanični nalog MUP-a.

Uznemirujući snimak pogledajte klikom na ovaj LINK (na sopstvenu odgovornost).
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.