TLZP: Ana Kokić rođena za akrobatske numere

Izvor: Prva.rs, 06.Sep.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLZP: Ana Kokić rođena za akrobatske numere

Aleksa Jelić bio je zvezda epizode koju gledamo u subotu. Prava zvezda. Transformisan u Robija Vilijamsa sve je oduševio imitacijom. Njegova maska, fenomenalna numera, besprekorno đuskanje... doživljaj – kao na koncertu. Žiri je bio pun reči hvale za Aleksu, a posebno je bio fasciniran Ivan. U ovom izdanju gledaćemo i Seku Aleksić, Željka Samardžića, Džona Travolta i Oliviju Njutn Džon. Jedna od najboljih imitacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << posebno u vokalnom smislu bila je Saritina koja je ovog puta ponela lik Olivere Katarine.

U nedeljnom izdanju videćete pet najbolje rangiranih takmičara: Kneza kao Lenija Kravica, Saru Jo kao Leonu Luis, Borisa Milivojevića kao Lepog Miću, Aleksu Jelića kao Madonu i naravno naponovljivu Anu Kokić u spektakularnoj imitaciji Pink sa pesmom „Try“. Malo ko bi se usudio da proba da prikaže ono što je iznela Ana Kokić. Ona je uspela i da peva poput Pink i da prikaže sve njene akrobatske bravure, a da joj glas ne zatreperi.Pored toga u revijalnom delu emisije pojaviće se i ostali takmičari koji su doprineli da ovaj šou postane omiljeni u Srbiji.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.