Šta je to obukla: Seka Aleksić nosi haljinu sa religioznom aplikacijom (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 08.Okt.2013, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je to obukla: Seka Aleksić nosi haljinu sa religioznom aplikacijom (FOTO)

Neki je smatraju vernicom, a za neke je ovo bogohuljenje... Treba li mešati modu i religiju?

Seka Aleksić se uputila na reviju Zvonka Markovića koja je otvorila sinoć manifestaciju Fashion Selection-a u Belexpo centru. Na sebi je imala haljinu brenda "Dolce and Gabanna" sa religioznom aplikacijom. Obula je crne cipele sa visokom potpeticom i nosila je torbu iste boje. Koje je vaše mišljenje? Treba li kombinovati modu i religiju?Slika: TwitterJ.P.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Seka u dugoj haljini sa verskim motivom

Izvor: Svet, 08.Okt.2013

Pevačica Seka Aleksić često postavlja razne svoje fotografije na društvene mreže, a ovog puta postavila je sliku na kojoj se ona nalazi u neobičnoj odevnoj kombinacijom, koju je odabrala za reviju modnog kreatora Zvonka Markovića. Naime, Seka na sebi ima dugu  haljinu, kreaciju “Dolče i Gabane”,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.