Srećan rođendan Seko!

Izvor: Prva.rs, 23.Apr.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećan rođendan Seko!

Danas je rođenda Seke Aleksić, a ona kaže da će ga provesti uz njoj drage ljude.
"Proslaviću rođendan u krugu dragih ljudi, užege kruga prijatelja i porodice", kaže Seka.
Na njen divan dan kaže da ju je najviše iznenadio Veljko.
"Veljko me je iznenadio noćas u ponoć i izveo ispred kuće gde me je sačekao moj omiljeni automobil mercedes slk AMG sa mašnom, dok su na suvozačevom sedištu stajale cipele", otkriva Seka i dodaje:
"Bila sam šokirana i iznenađena jer nisam ni sumnjala da će se to dogoditi", iskrena je Seka.
Na dan svog rođendana Seka je otvorila i dušu svojim fanovima:
“Na današnji dan  u prelepom Zvorniku, pored Drine, a podno Majevice, rodila se Svetlana Aleksić, na radost majke Ibrime i oca Milorada... Tako bih počela ovu priču danas kada punim 33 godine”, napisala je Seka u svom blogu.
Pevačica tekst završava iskrenom zahvalnicom pre svega roditeljima, zatim suprugu Veljku ali i prijateljima i fanovima za svu ljubav i podršku koju dobija.
“Pripremam rođendansku žurku, želim da okupim sebi drage ljude. Stanem ispred ogledala, nasmejem se, jer ona malena Svetlana je sada odrasla i ostvarena žena.  To maleno dete koje je sanjalo svoj san, ta uporna i vesela devojčica  sa šarenim šnalicama u kosi, osmehom na licu, sjajem u očima je  i danas tu, pred vama”, završila je Seka.
Veliko iznenađenje pevačici je priredio njen životni saputnik Veljko, koji je tačno u ponoć obradovao “crnim lepotanom”, a Seka se pohvalila fanovima preko društvenih mreža. 

"Iznenađenje...Tačno u ponoć! Ljubavi, hvala ti!", napisala je Seka ispod slike.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.