Srcem i dušom: Seka vas poziva na humanitarni koncert

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srcem i dušom: Seka vas poziva na humanitarni koncert

Folk pevačica Seka Aleksić pokretač je humanitarnog projekta pod nazivom “Screm i dušom za porodice Dunjić i Ilić” tokom kojeg će se prikupljati novac za ove porodice koje nemaju krov nad glavom.

Seka Aleksić je mnogo puta pokazala svoju humanu stranu i iskrenu želju da nekome pomogne, što je učinila i ovog puta.

Naime, pevačica je inicijator humanitarnog koncerta, koji će se održati 28. oktobra u svečanoj hali u Novom Pazaru i na kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << će pored nje učestvovati i Jelena Tomašević, Marko Bulat, Željko Vasić, Marko Gredić, Bend Baci Kosku i mladi umetnici Rasa.

Ovoj akciji su se pridružile i mnoge javne ličnosti poput Vladimira Stojkovića, Gorana Stevanovića, fudbalera fk Novi Pazar i drugih.

Pogledajte Sekinu poruku:



Izvor: Story

Foto: PrintScreen
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.