Spremna da postane mama: Seka broji sate do porođaja! (foto)

Izvor: Svet, 20.Sep.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremna da postane mama: Seka broji sate do porođaja! (foto)

Folk zvezda Seka Aleksić, polako odbrojava dane do dolaska njenog mezimca na svet. Pevačica je postavila fotografiju na Instagramu na kojoj je u sportskom izdanju, dok mazi svoj trudnički stomak.
“Tik-Tak-Tik-Tak”, napisala je uz fotografiju nestrpljiva pevačica, koja bukvalno broji sate do porođaja.

Iako je od susreta sa sinom deli samo malo, ona ne odustaje od glamura, pa je tako na fotografijama koje postavlja na Instagram uvek savršeno sređena i blista. Pored toga ne odsustaje od štikli i izazovnih cipea, poput srebrnih čizmi koje je nosila juče.

 
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Spremna da postane mama: Seka broji sate do porođaja! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2016

Folk zvezda Seka Aleksić, polako odbrojava dane do dolaska njenog mezimca na svet. Pevačica je postavila fotografiju na Instagramu na kojoj je u sportskom izdanju, dok mazi svoj trudnički stomak...“Tik-Tak-Tik-Tak”, napisala je uz fotografiju nestrpljiva pevačica, koja bukvalno broji sate do...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.