Izvor: Scandal.rs, 23.Jan.2020, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa Alegro PLAČE zbog Seke Aleksić!

Folk zvezda Seka Aleksić donela je na svet drugog sina, a pevačica i beba se osećaju dobro. Ova vest obradovala je mnoge njene kolege, a posebno njenu blisku prijateljicu Slađu Allegro. Slađa je javno čestitala Seki rođenje sina, a tom prilikom nije krila emocije. – Dobro nam došao mali čoveče. Bićeš divan dečak baš kao The post Slađa Alegro PLAČE zbog Seke Aleksić! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Porodični portret iz porodilišta: Seka Aleksić sinu Jovanu uputila poseban blagoslov (foto)

Izvor: Story, 23.Jan.2020

Seka Aleksić na svom Instagram nalogu pre dva dana otkrila je javnosti da je rodila drugog naslednika Budući da se celu trudnoću pretpostavljalo da će se sin zvati Isak, kako je Seka istakla, Bog je rekao drugačije. Drugorođeni naslednik zove se Jovan, a zašto je baš dobio to ime, Aleksićeva...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.