Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka "zapalila" Trogir

Folk zvezda Seka Aleksić nastupila je u subotu uveče u najvećem noćnom klubu u Trogiru, a zbog ogromnog interesovanja za koncert srpske pevačice, nekoliko stotina njenih fanova ostalo je ispred vrata kluba. Publika je pala u delirijum sa prvim taktovima pesme Čivas, a Seku su horski pratili od prve do poslednje reči.

-Atmosfera u klubu me oduševila! Publika sjajno reaguje na moju novu pesmu, i to mi daje podsticaj da takav bude ceo novi album, kaže Seka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Pevačica se priprema i za veliki humanitarni koncert 28. oktobra u Novom Pazaru, a osim nje u svečanoj hali nastupiće i Jelena Tomašević, Marko Bulat, Željko Vasić, Marko Gredić, grupa "Baci kosku" (u kojoj peva Snežana Vušović iz "Prvog glasa Srbije") i mladi umetnici Rasa.

Sav prihod sa koncerta pod nazivom "Srcem i dušom", namenjen je za izgradnju kuća višečlanim porodicama Dunjić i Ilić iz Novog Pazara, koje trenutno nemaju krov nad glavom.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.