Seka u Martinom starom mantilu

Izvor: Poznati.info, 06.Mar.2014, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka u Martinom starom mantilu

Folk pevačica Seka Aleksić pojavila se pre nekoliko dana u Beogradu na reviji muških odela. Srpski mediji objavili su kako je najveću pažnju na reviji privukla upravo ona.

Aleksićeva je tom prilikom prvi put na javnom događaju pokazala svoju “dečačku” frizuru, a stigla je u “Burberry” mantilu koji je fanovima jedne druge pevačice posebno zapeo za oko.

Naime, obožavaoci pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Marte Savić objavili su na Facebooku njene fotografije nastale 2005-e i 2006-e godine na kojima ona nosi identičan mantil kakav ja Seka obukla pre samo nekoliko dana.

Martini fanovi time su želeli pokazati ko po njihovom mišljenju uistinu diktira modne trendove budući da je Aleksićeva nedavno dobila tu titulu od strane srpskih medija. Fotografiju je kasnije objavila i Savićeva koja je napisala :”Po poslednjoj modi “Burberry mantil”, kupljen pre desetak godina”.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Po poslednjoj modi! Kojoj bolje stoji srebrni mantil – Seki ili Marti?

Izvor: Scandal.rs, 07.Mar.2014, 12:36

Seka Aleksić se pre nekoliko dana pojavila na modnoj reviji brenda “Pal Zileri” i tom prilikom prošetala metalik srebrni mantil marke “Burberry”, koji je ogrnula preko svoje crne odevne kombinacije. Nakon što su se pojavile fotografije sa revije na društvenoj mreži Fejsbukk su osvanule i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.