Seka skočila u naručje fanova

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka skočila u naručje fanova

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima Seka Aleksić prethodne nedelje je oduševila fanove u Bosni i Hercegovini.

U zagrljaju sa mnogobrojnim fanovima: Seka Aleksić na koncertu u Bosni  

Gde god se pojavi Seka mami uzdahe. Tako je bilo i prošle nedelje u Bosni i Hercegovini gde je održala nekoliko koncerata. Osim što je oduševila pesmom, pobrala je simpatije spontanošću. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

 

U jednom trenutku, oduševljena atmosferom u klubu, Seka je bukvalno skočila u naručje fanovima, koji su je spremno dočekali, gurajući se da je dodirnu i poljube.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Seka skočila u naručje fanova

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima Seka Aleksić prethodne nedelje je oduševila fanove u Bosni i Hercegovini...U zagrljaju sa mnogobrojnim fanovima: Seka Aleksić na koncertu u Bosni.. ..Gde god se pojavi Seka mami uzdahe. Tako je bilo i prošle nedelje u Bosni i Hercegovini gde...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.