Seka i Veljko zapalili internet novom slikom (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 20.Jan.2021, 02:18

Seka i Veljko zapalili internet novom slikom (FOTO)

Par uživa u zimskim čarolijama, toliko da im ni minus ne smeta…
Naša pevačica Seka Aleksić ovih dana uživa na Zlatiboru sa svojim suprugom Veljkom. O idiličnom odmoru i zimskim čarolijama svedoče i fotografije koje Seka neretko deli na svom Instagram profilu, a jedna je izazvala ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža. Evo o čemu se radi.
Naime, u poslednje vreme na društvenim mrežama pojavio se nov >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << trend – snimci poznatih (i manje poznatih) ličnosti bez bluze, pantalona ili bosih nogu na snegu, dokazujući tako svoju hrabrost na minusu. Izgleda da ovo nije promaklo ni Sekinom suprugu koji je uživao na snegu bez gornjeg dela odeće, pozirajući kako da uživaju na snežnom pikniku.

„On je izašao iz saune, pa mu je super. Odmah se u nju i vratio“, napisala je Seka, pa nama ostaje samo da se pitamo da li mu to zaista prija ili je i on poželeo da isproba nov trend poznatih.


The post Seka i Veljko zapalili internet novom slikom (FOTO) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.