Seka i Veljko probleme rešavaju u krevetu

Izvor: Poznati.info, 18.Sep.2012, 05:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka i Veljko probleme rešavaju u krevetu

Folk diva i njen suprug uživaju bračnoj idili i tvrde da su jedno drugome najveći poklon

Iako je izjavila da je u medijskoj ćutnji do oktobra meseca, folk pevačica Seka Aleksić dala je intervju za magazin “Svet” i otkrila kako su ona i njen muž proveli godišnjicu braka, ali i da sve probleme rešavaju u spavaćoj sobi.

- Oboje smo imali želju da se tog dana u potpunosti posvetimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << jedno drugom i da ne pravimo masovno slavlje. Želeli smo da u našem domu i dvorištu priredimo intimnu proslavu što smo i učinili. Pripreme su počele nekoliko dana ranije kada sam krenula da razmišljam o poklonu kojim ću obradovati supruga. Moram priznati da mi to uvek predstavlja problem jer znam da on smatra da sam mu ja najveći dar koji je ikada mogao da dobije – rekla je Seka

Popularni par je otkrio kako rešavaju eventualne probleme u braku

- Ne postoji problem koji se ne može rešiti u spavaćoj sobi. I kod nas je to slučaj, ali se uvek trudimo da ne dođe do problema koji bi morao da se rešava.

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.