Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jul.2023, 01:30

Seka i Veljko odustali su od vantelesne, a usledio je potpuni šok: Stiže prinova, sinovi su najsrećniji FOTO

Sinovi Seke Aleksić njen su centar sveta i čini sve da oni budu srećni
Seka Aleksić iako važi za jednu od najpopularnijih pevačica današnjice ne živi tipičnim životom javne ličnosti. I dok se njene kolege utrkuju da kupe stan u centru srpske prestonice, ona je odlučila da svoj raj sa suprugom Veljkom stvori nadomak Beograda. Prekrasna dvospratnica u Staroj Pazovi sa bazenom i prostranom okućnicom je porodični dom popularne pevačice koji ostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bez daha.
Pročitajte: Seka Aleksić očajna zbog koleginice koja joj je zavela devera – Preko mog praga neće Rajko Ristić

Bračni par Piljikić godinama ulaže u vilu poput onih holivudskih. Za početak sazidali su montažnu kuću po uzoru na one koje se mogu videti u elitnim američkim kvartovima, zatim su uredili dvorište i u njemu bazen sa tujama, palmama i ljuljaškama. Međutim, prava oaza sreće i ljubavi ova kuća postala je kada su na svet došli sinovi Seke Aleksić, Jakov i Jovan.
Pročitajte: Seka Aleksić presrećna zbog trećeg deteta – Evo kako je obelodanila prelepe vesti FOTO
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Ata images




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.