Seka digla Zagreb na noge

Izvor: Blic, 24.Feb.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka digla Zagreb na noge

Naša najpopularnija folk pevačica Seka Aleksić tokom proteklog vikenda održala je dva veoma uspešna koncerta u hrvatskim diskotekama „The Best" u Zagrebu i „Picadilly" u Sinju. Klubovi u kojima je nastupila naša folk zvezda bili su prepuni, a karte za oba koncerta bile su rasprodate nekoliko dana unapred, te su tapkaroši zadovoljno trljali ruke...



- Bilo je super! Fantastično >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo se proveli. Bila je odlična atmosfera - priča Seka Aleksić i navodi da su klubovi u kojima je nastupila bili puni.

- U Zagrebu, u diskoteci „The Best" bilo je 3.000 ljudi. Tačno koliko i staje u klub. Moji obožavaoci su pevali sve pesme sa mnom, znaju sve reči. Pevali smo i stare i nove pesme i bilo je zaista divno - kaže uzbuđeno naša pevačica.

Iako se, kako navode hrvatski mediji, šuškalo da će na koncertu naše folk zvezde u Sinju biti nereda, sve je, kako kaže Aleksićeva, prošlo bez ijednog incidenta. Zbog mogućih problema njene koncerte je obezbeđivalo više od četrdeset policajaca, iako je, po Sekinim rečima, to bilo nepotrebno.

- Ma, kakvi neredi. Sve je prošlo bez ijednog incidenta. Ljudi na moje koncerte dolaze da se zabave i uživaju u muzici, a ne da prave nerede. Toliko su svi bili zadovoljni i veseli, svi su se super zezali i nikakvi incidenti niti neredi nisu se spominjali - priča Seka Aleksić koja nakon koncerta nije mogla da se odbrani od obožavalaca koji su tražili autograme.

Osim autograma, Seka je dobila i brojne poklone koje će, kako kaže, čuvati kao uspomenu na ove koncerte.

- Dobila sam lepu sliku i, naravno, bukete cveća. To su neki poklončići koje uvek dobijam od obožavalaca i meni je to sve veoma slatko - kaže Seka koja će uskoro nastupiti u Austriji.

- Nakon ovih koncerata u Hrvatskoj spremam se za nastup u Austriji, a posle male pauze imaću nastup i u Sloveniji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.