Seka: Veljko ima pitona!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2013, 04:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka: Veljko ima pitona!

Folk diva Svetlana Aleksić poznata je po tome kako svakodnevno na društvene mreže stavlja slike svog supruga Veljka, ali ovoga puta se, sem klasičnog poziranja, pohvalila fotografijom na kojoj njen izabranik oko vrata drži pitona.

Ova fotografija sama po sebi je atraktivna, ali je i dobila na “težini“ rečima kojima ju je Seka potpisala - “Piton i piton“.

Pretpostavljamo da je Aleksićeva htela da se pohvali čime njen Veljko raspolaže, recimo, i duhovno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i telesno... Na primer...

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Seka komentariše Veljkovo međunožje, pa je tako nedavno na “tviter“ postavila sliku Veljka Piljikića u gaćama na kojima su nacrtane banane s natpisom “Nova dijeta“.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Seka fotkala Veljka dok u ruci drži pitona!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jan.2013

Folk diva Svetlana Aleksić poznata je po tome kako svakodnevno na društvene mreže stavlja slike svog supruga Veljka, ali ovoga puta se, sem klasičnog poziranja, pohvalila fotografijom na kojoj njen izabranik oko vrata drži pitona. Ova fotografija sama po sebi je atraktivna, ali je i dobila na “težini“...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.