Seka Aleksić se podvrgla estetskom zahvatu i uklonila prepoznatljiv mladež na licu

Izvor: Tracara.com, 23.Maj.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić se podvrgla estetskom zahvatu i uklonila prepoznatljiv mladež na licu

Seka više nama prepoznatljiv mladež iznad usne Instagram Seka Aleksić se odlučila za drastičnu promenu, pa se podvrgla estetskoj korekciji kojom je uklonila prepoznatljiv mladež iznad usana. Kako prenose domaći mediji, ovom zahvatu se podrvrgla pre samo nekoliko dana, a sve je prošlo u najboljem redu i bez bilo kakvih komplikacija tokom zahvata. Mladež je uklonila u jednoj privatnoj klinici. Pevačica trenutno nosi flaster na licu, a svoj novi izgled još uvek nije predstavilana duštvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seka Aleksić se podvrgla estetskom zahvatu!

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2018

Pevačica Seka Aleksić se pre nekoliko dana podvrgla estetskom zahvatu i uklonila prepoznatljiv mladež sa svog lica. ..Seka Aleksić je odlučila da uradi drastičnu promenu na svom licu, pa se podvrgla korekciji kojom je uklonila prepoznatljiv mladež iznad usana. Ovom zahvatu se podvrgla na jednoj...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.