Seka Aleksić sa naslednikom izašla iz porodilišta, pa otkrila zbog čega poklone koje je dobila za sina neće zadržati

Izvor: Story, 25.Jan.2020, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić sa naslednikom izašla iz porodilišta, pa otkrila zbog čega poklone koje je dobila za sina neće zadržati

Seka Aleksić – odvela sina Jovana kući iz porodilišta Seka Aleksić danas je oko 11 časova izašla iz porodilišta sa sinom Jovanom, koji  je došao na svet 22. januara i usrećio porodicu folk dive. Po naslednika i suprugu je u porodilište došao ponosni tata Veljko Piljikić koji je sa poznatom mamom pozirao okupljenim fotografima koji ... The post Seka Aleksić sa naslednikom izašla iz porodilišta, pa otkrila zbog čega poklone koje je dobila za sina neće zadržati appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Seka Aleksić sa sinom Jovanom izašla iz porodilišta, a ispred klinike ih je sačekalo iznenađenje (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Jan.2020

Pevačica Seka Aleksić (38) danas, 25. januara, sa svojim sinom Jovanom napustla je jednu privatnu bolnicu u kojoj se 22. januara porodila Pevačica Seka Aleksić (38) danas, 25. januara, sa svojim sinom Jovanom napustla je jednu privatnu bolnicu u kojoj se 22. januara porodila.Po...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.