Izvor: Piplmetar.rs, 11.Feb.2024, 19:30

Seka Aleksić reagovala na fotografiju nagog poluizdepiliranog razvijotke: „Prvi, brate!“







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Pevačica Seka Aleksić veliki je ljubitelj društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera.
Seka Aleksić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Seka neretko odgovara pratiocima, ali se i uključuje u rasprave na ovoj društvenoj mreži, a ni današnji dan nije bio izuzetak.
Seka Aleksić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Aleksićevoj je danas, naime, pažnju privuka rasprava o tome da li su privlačniji dlakavi ili izdepilirani muškarci, pri čemu se na fotografiji nalazio nagi torzo izvajanog muškarca kom je jedan deo grudi bio prekriven dlakama, a drugi izdepiliran.
„Da vidimo, žene, prvi ili drugi?“, glasilo je pitanje, na koje je pevačica kao iz topa odgovorila: „Prvi, brate!“, čime je do suza nasmejala mnoge.
Seka Aleksić (Foto: Screenshot X)
Seka Aleksić je, sa druge strane, iznenadila mnoge isuviše slobodnim izdanjem na poslednjem nastupu, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Seki Aleksić isplivale grudi preko brushaltera koji je izvirio ispod providne haljine! (Foto)

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.