Seka Aleksić progovorila o preljubi: Uhvatila sam ga sa drugom!

Izvor: Svet plus, 09.Apr.2024, 10:02

Seka Aleksić progovorila o preljubi: Uhvatila sam ga sa drugom!

"Kopala sam, zato što sam osetila da sam u pravu."
Seka Aleksić danas uživa u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim ima dva sina. Međutim, kao i mnogi, i ona je prolazila kroz teška iskustva u ljubavi. Pevačica je otvoreno progovorila o jednom od tih trenutaka iz prošlosti kada je bila prevarena od strane jednog svog bivšeg partnera.
Jednom sam doživela da me prevario, i to sam otkrila sama", rekla je Seka, osvrćući se na tu bolnu situaciju. "Kopala sam, zato što sam osetila da sam u pravu. Primetila sam po njemu da se nešto dešava i krivo mi je što nisam to brzo sanirala. Ja sam to još pre osetila i htela sam da raskinem sa tom osobom, ali eto, čekala sam da vidim to crno na belo." Odlučna...
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.