Izvor: Piplmetar.rs, 13.Jun.2023, 01:30

Seka Aleksić presrećna zbog trećeg deteta: Evo kako je obelodanila prelepe vesti FOTO

Seka Aleksić na maturi u Vrbasu usrećila jednu devojčicu
Pevačica Seka Aleksić odlučila je da pruži podršku devojčici koja je bila žrtva vršnjačkog nasilje u jednoj školi u Vrbasu. Seka je danas otišla u Vrbas, upoznala se sa porodicom devojčice Mie, te bila njena pratilja na maturi.
Pročitajte Šta se dogodilo – Seka Aleksić u crnini, ozbiljna i bez osmeha, koleginice su uz nju FOTO
ATA images

Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je Mii donela buket cveća, a sreći maturantkinje nije bilo kraja. Devojčica je blistala u crnoj haljini, a kada je ugledala svoju pratilju koja je zdušno stala uz nju pala joj je u zagrljaj i poljubila.
Pročitajte Street style – Kako poznate dame šetaju beogradskim ulicama, primereno ili ne FOTO / ANKETA

Okupljene komšije pozdravljale su Seku, koja se u jednom trenutku našalila da će da zapeva kako bi ispraćaj Mii bio još upečatljiviji.
Seka Aleksić na maturi sa devojčicom Miom – Presrećna što je usrećila još jedno dete Da podsetimo, na Tviteru je jedna korisnica ove društvene mreže objavila priču o devojčici koja je doživela poniženje od strane svojih vršnjaka u jednoj školi u Vrbasu.
Pročitajte Piljikić otkrio da je voli više od supruge – U brak Seke i Veljka umešala se druga žena, više ništa nije isto
– Vršnjaci su doneli bakarnu žicu u školu kako bi ismevali devojčicu jer je Romkinja, aludirajući na stereotip da Romi skupljaju bakar. Njen otac vozi kamion po Evropi, a majka vodi cvećaru. Niko ne želi da ide s njom na maturu... – glasila je objava.
– Ja ću ići sa njom na maturu. Gde je ta devojčica? – bio je odgovor Seke Aleksić, što se danas i desilo.
Pročitajte Osmehom je sve vešto prikrivala – Seka Aleksić grca u suzama, priznala da je žrtva nasilja u porodici

Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: BLIC
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"HVALA SEKI ALEKSIĆ ZA OSMEH MOJE ĆERKE" Porodica male Mije se oglasila nakon MATURE: "Niko ne treba da trpi nasilje"

Izvor: Blic, 13.Jun.2023

Pevačica Seka Aleksić pružila je podršku devojčici koja je bila žrtva vršnjačkog nasilje u jednoj školi u Vrbasu. Seka je otišla u Vrbas, upoznala se sa porodicom devojčice Mie, te bila njena pratilja na maturi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.