Seka Aleksić otkrila detalje TAJNOG DOGOVORA sa Milicom Mitrović, a radi se o...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić otkrila detalje TAJNOG DOGOVORA sa Milicom Mitrović, a radi se o...

Dogovor je pao.

Folk zvezda Seka Aleksić u subotu je objavila pesmu "Evo", koja najavljuje njen novi album "Koma", a već danas je potvrdila spekulacije da će postati deo muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde".

OVO DOSAD NIJE RADIO: Seka uslikala ČAROBNU uskršnju trpezu i slučajno pokazala LICE SVOG SINA!

Naime, Aleksićeva je otkrila da je prihvatila poziv, ali da se sa Milicom Mitrović dogovorila da to bude u novoj sezoni, jer ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada da se uključi u samoj završnici aktuelne sezone.

A post shared by Milica Mi (@milica.mitrovic.pink) on Apr 9, 2017 at 6:59am PDT

- Mislim da ću se ja pojaviti od septembra. Pratim emisiju, ali ne baš svaku i kad bih ušla na pola, bojim se da to ne bi bilo dobro. Smatram da treba biti iskren u žiriju. Treba biti iskren i ja sam odlučila da u novoj sezoni budem u žiriju. Jedva čekam i želela bih da to bude i sada, ali bolje je ovako - rekla je Seka u emisiji"Premijera vikend specijal".
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.