Seka Aleksić otišla u manastir!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2011, 04:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić otišla u manastir!

Folk diva Svetlana Aleksić je odlučila da se povuče i pronađe duhovni mir, pa tako već neko vreme boravi u manastiru Kuveždin na Fruškoj gori, gde se posvetila strogom duhovnom životu, a u svrhu dobijanja potomstva, piše beogradski “Alo!“ pozivajući se na dobro obavšeteni izvor sa lica mesta!

- Seka je odlučila da pre odlaska na vantelesnu oplodnju očisti svoje telo i duh tako što će vreme provoditi izolovana od spoljnog sveta, posvećena molitvi i postu. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << žarko želi decu, kao i njen muž, i spremna je da da sve od sebe kako bi joj se ta želja što pre ispunila - kaže naš sagovornik lista “Alo!“ i dodaje:

- Svi oni koji su se zatekli proteklih dana u ovom božjem hramu, mogli su se uveriti da pored njih spokojno i mirno stoji jedna od najvećih folk zvezda koja se zajedno s njima molila. Iako je bila ubeđena da je niko neće prepoznati jer je bila obučena kako i dolikuje kada se nađete na ovakvom mestu, u dugoj haljini i s maramom na glavi, pevačicu su ipak svi uočili. Međutim, njoj to nije smetalo, pa se nakon molitve mirno pozdravila sa radoznalim svetom, koji se očito pitao otkud ona u manastiru.

Inače, folk diva je na Frušku goru došla sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem, koji joj je svakako najveći oslonac u životu. S obzirom na to da će uskoro, ako bog da, postati roditelji, supružnici su se složili da će boravak u manastiru Kuveždin biti idealna priprema za njihove nove životne uloge.

Seka vreme u manastiru uglavnom provodi u dugim razgovorima sa svojim duhovnikom ocem Varnavom, koji joj pomaže da shvati svrhu ovozemaljskog bivstvovanja i uspešno savlada sve životne prepreke. Upravo po njegovom savetu, pevačica će naredna dva meseca provesti u Kuveždinu. Podsećanja radi, ona se odlučila za vantelesnu oplodnju jer želi da dobije blizance.

Od momenta kada su se 12. septembra 2010. godine jedno drugom obećali pred bogom, pevačica Svetlana Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić odlučni su u nameri da se ostvare kao roditelji.

Svadba poznate pevačice i kik-boksera je označena kao svadba decenije, na kojoj su se među 150 zvanica našle i najveće srpske zvezde, a mlada je promenila čak dve venčanice i četiri haljine. Pevačica je krajem 2010. godine i zatrudnela. Nažalost, već početkom ove godine, Seka je izgubila bebu, a lekari su ustanovili da se radilo o vanmateričnoj trudnoći. Posle ovog bolnog perioda, Seka i Veljko su se prepustili putovanjima, ali i poslu. Putovanja po Austriji, Africi i Egiptu, ali i veliki broj nastupa su pomogli pevačici da zaceli svoje rane, a onda su njen suprug i ona odlučili da ponovo pokušaju da se ostvare u ulozi roditelja, ovoga puta vantelesnom oplodnjom.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.