Seka Aleksić nadogradila kosu

Izvor: S media, 24.Avg.2010, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić nadogradila kosu

Folk diva Svetlana Aleksić posle učestalih promena frizure ponovo ima dugu crnu kosu, čime je vratila izgled sa početka svoje pevačke karijere.

Naime, Seki je u prethodnom periodu često polazilo za rukom da šokira javnost svojim ekstremnim frizurama, pa svi pamte njenu čuvenu čirokanu, obrijanu glavu i nagle prelaske iz plavuše u crnku. Kao najavu za svoje venčanje koje će se održati 12. septembra i solistički koncert u „ >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Beogradskoj Areni" 23. oktobra, Aleksićeva je rešila da promeni imidž, što su sa oduševljenjem prihvatili njeni fanovi. Duga crna kosa ponovo je Seki vratila izgled koji je oduševio jači pol kada je pre šest godina na sceni „Granda" zapevala hit „E da sam muško".

Pevačicin novi imidž svi obožavaoci će moći da vide na novim fotografijama koje će krasiti bilborde u srpskoj prestonici, kao najavu za koncert u „Areni"! Fotografije su odrađene u studiju Andreje Damnjanovića, a za uvek originalni stajling bio je zadužen kreator Saša Vidić.

- U dosadašnjoj karijeri uvek sam bila originalna, često kopirana i osporavana! Na molbe brojnih fanova odlučila sam da stavim ponovo dugačku crnu kosu! To je prava Seka i verujte da se tako najbolje osećam - rekla je Aleksićeva, koja je danas u pratnji supruga Veljka Piljikića otputovala na odmor u Egipat.

Izvor: Pressonline.rs
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEKA ALEKSIĆ NADOGRADILA ZIFT CRNU KOSU

Izvor: Kurir, 24.Avg.2010

Seka Aleksić je promenila frizuru po ko zna koji put. Pre nekoliko dana nadogradila je zift crnu kosu! Iako je bila u nedoumici koju nijansu da izabere, folkerka je uz pomoć stručnjaka odlučila da to bude boja koju je imala na samom početku svoje muzičke karijere...Seka se potrudila i da fotografije...

Nastavak na Kurir...

Seka Aleksić nadogradila kosu

Izvor: CrveniTepih.com, 24.Avg.2010

Folk diva Svetlana Aleksić posle učestalih promena frizure ponovo ima dugu crnu kosu, čime je vratila izgled sa početka svoje pevačke karijere. Naime, Seki je u prethodnom periodu često polazilo za rukom da šokira javnost svojim ekstremnim frizurama, pa svi pamte njenu čuvenu čirokanu, obrijanu...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Seki porasla kosa?!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Avg.2010

Folk diva Svetlana Aleksić posle učestalih promena frizure ponovo ima dugu crnu kosu, čime je vratila izgled sa početka svoje pevačke karijere...Naime, Seki je u prethodnom periodu često polazilo za rukom da šokira javnost svojim ekstremnim frizurama, pa svi pamte njenu čuvenu čirokanu, obrijanu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.