Seka Aleksić kupuje čoper

Izvor: Blic, 27.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić kupuje čoper



Folk zvezda Seka Aleksić, vatrena obožavateljka snažnih i brzih motora, već nekoliko godina aktivni je član moto-kluba „Srem". Kako bi s bajkerima krenula i na putovanja, Seka planira da uskoro kupi skupoceni čoper, američki motor „harli dejvidson", kojeg su proslavili legendarni „Anđeli pakla".



- Planiram da kupim čoper, a počeću da ga vozim tek sledeće sezone. Obožavam motore, te neretko posećujem brojna moto-okupljanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Čoper hoću da kupim jer volim motore koji nisu toliko brzi, kojima se lako upravlja. Moj bivši dečko i menadžer Zoran vozi „kavasaki", ali ja sam pre za čoper - kaže Seka Aleksić.

Od Miroslava Radukića, sekretara moto-kluba „Srem", saznali smo da Seka već duže vreme isprobava motore i traži pravi za sebe.

- Seka je član našeg kluba već nekoliko godina. „MC Srem" broji 68 članova, centralno mesto okupljanja je „Bajk kafe" u Sremskoj Mitrovici. Da bi neko postao punopravni član kluba, mora da se obaveže da će uvek nositi boje našeg kluba, da će nositi kacigu, da će ići s nama na grupna putovanja i da će se baviti humanitarnim aktivnostima. Mi nismo agresivni kao „Anđeli pakla", ali smo usvojili nešto od njihove filozofije slobodnog života i uživanja u vožnji na dva točka. Potrebna je određena kilometraža u bojama našeg kluba da bi neko konačno postao član „MC Srem" - priča Radukić i objašnjava.

- Seka je sve to ispunila i s nama bila na skupovima u Užicu, Apatinu, Obrenovcu, Pančevu, čak i na reliju u Makedoniji. Trenutno joj neki od naših članova pomažu u izboru motora koji će kupiti. Ona isprobava motore raznih veličina, od lakših (880 kubika) do težih, velike kubikaže. Verujemo da će pronaći pravi model za sebe.

Poznati bajkeri

Brojni poznati domaći muzičari, ali i i ličnosti sa javne scene, veliki su ljubitelji motora. Poznato je da je Vlado Geogiev, ponosni vlasnik „harlija kastrom" od 1.400 kubika i član kluba „Harli Dejvidson Srbija", u nekoliko navrata motorom krstario po Evropi. Član pomenutog kluba je i Bora Đorđević, koji je na binu na koncertu u „Areni" prošle godine izašao na „harliju". Kao bajkeri, poznati su i članovi „Ju grupe", Đorđe David, maneken Đorđe Kortina, ranije i političar Nenad Čanak.

Nov oko 30.000 evra

Vrednost polovnih čopera kreće se od devet do 16 hiljada evra, a novi su i više od 30 hiljada evra. Interesantno je da se momci iz „MC Srem" bave i obezbeđivanjem koncerata, tako da često prate Seku na njenim turnejama. Seka sigurno neće žaliti novca da dođe do prelepog novog motora budući da se zna da je samo svoju „luj viton" kacigu platila više od hiljadu evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.